Merancang sendiri

Hi mami2 skalian. Ni nak tanya ni sy kan baru merancang sendiri . Maksud saya tidak makan ubat perancang . Sy juga mami muda umur bru 21 thn . Ank da ada seorg itu pn baru berumur 1 thn 5 bln 12 hari.. ni nak tanya ni .. kalau haid bru berhenti dalam 2 atau 3 hari tapi sperma tmasuk dlm . Boleh mengandung ke ? Ke tak ? ##seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #1stimemom #ingintahu

1 Trả lời

kalau time subur boleh je lekat kalau dah rezeki kan mana la kita nak tau haha saya pun rancang sendiri selamat 9bulan je then ngandung semula tu pun tak masuk dlm maybe ada tlepas jugak kot tlalu subur doktor kata so lepas ni kena ambik prancang huhuu awak try check upt next month kalau negative tu kira selamat lagi la