Kembung perut/perut xselesa

Mami semua sy nak tanya... Anak sy berusia 17hari dan anak sy yg pertama.. Baru ni sy pegi klinik check anak sy kembung perut.. Doktor dah ada bagi ubat angin... N suggest tukar susu... Sy breastfeed dn bagi susu formula jugakx sbb ari tu awal2 lpas bersalin sy xda susu... Tpi ni lpas anak sy dah menyusu... Susu formula dia dh xnak... Dia nk susu sy... Lpas sy dh beri dia ubat... Susu... Tukar lmpin smua.. Anak sy masih merengek, nangis... N susah nak tdo... Sampai kul 4pgi dia merengek mcm xselesa... Sy nk kena buat apa ea...

2 Các câu trả lời

Cuba tgk senaman utk baby kembung perut kt youtube. buat kaki dia mcm tgh kayu basikal slowly. sapu minyak angin kt tapak kaki, perut, ubun² dia juga. inshaAllah akn ok. Dan puan jaga pemakanan jgn mkn yg berangin juga.

2y trước

baik2.. terima kasih..

Urut perut dia mcm bentuk love tu.. Buat senaman baby blh tgk cara dekat u tube.. Awak menyusu badan kan, jangan makan benda berangin..

2y trước

baik2.. terima kasih