Susu badan sebelah je

Hi mama2, Sy nak Tanya. Baby Sy skrg 5bulan lebih.. mse baby nb, die menyusu dua2 belah breast smpai la nk dkt 3bln tu die tiba2 die nk susu sebelah kiri je.. bgi belah kanan tu die mengamok2 tknk, die tolak2 dgn lidah.. jadi nye smpai skrg lah die susu kiri je, and breast pon dah besar sebelah kiri , kanan tu kecik - normal size.. breast tkde bengkak susu ke apa ke. Biasa je.. bila sy marmet yg kanan ni, ada je susu keluar tpi sikitt sgt laa skrg, tk mcm before ni sbb demand tkde kan.. tkpe ke ek ? Bahaya ke utk bdn kte ? Sy 1st mom.. #SeriusTanya #firstmom #bantujawab #ingintahu

4 Các câu trả lời

Better buat appointment dgn kaunselor penyusuan susu ibu bertauliah, boleh call di KK yg ada perkhidmatan tu atau kaunselor penyusuan bertauliah berhampiran puan.

2t trước

Kalau tersumbat, risiko sakit ermmm saya pun tak reti nk terangkan