guide

Hi mama's. Tolong guide please.. mcm mana nak prepare baby food when travel? Next end of month baby 7 month+++ almost 8 lah!!... So otw nak feed mcm mn..and nak prepare food dia mcm mn? #1sttime #penangtokl btw kite pergi rumah mil tapi malu nak guna brg dapur dia. I mak prepare from home. Boleh ke?

1 Trả lời

Cuba sis ke kedai baby, kat sana ada jual banyak makanan baby utk travel. Makanan dari sumber organik tp instant/ quick cook