Pemakanan bayi umi setahun

Hi mama sume.. bleh share pngalaman x utk pemakanan baby setahun.. Anak saya asyik tolak je kalo bg bubur nsi yg dblend kasar... ade jugak try bg nasi biasa, terus diluahkan nye. tp bg makan lauk mcm ikan n ayam, elok plak dia klo suap terus. mummy is pening.

1 Trả lời

Saya dulu pernah proses daging ayam/ikan tu sekali dengan nasi. Ikut kerajinan. Kiranya kewujudan nasi & sayur dalam pemakanan tu macam tak ada, nampak ikan/ayam je.