Anak Tidak Mahu Makan

Hi mama sekalian, saya mahu tanyaa,,saya ada bayi berumur 7 bulan tapi dia start tidak mahu makan ,,masuk harini sudah 3 hari dia tidak mahu makan terutama ayam,kalau campur ayam memang dia taknak,lagi2 kalau bagi ayam tanpa campur nasik,,muntah dia makan ,kalau dia makan pun 1 2 suap lepas tu menangis je,,kenapa ya? TQ#firstbaby #mommybuntu

1 Trả lời

maybe baby x biasa lg rasa aym. try blend aym bg tu bg hancur. Kalau mkn dgn bubut, boleh letak saderi bg hilang rasa hanyir ayam.