ya Allah berilah aku kesabaran

Malam ni betul2 rase nak marah sgt . .dkt dlm group tu sepatuk nya bgi sokongan bkn main cakap cam tu je . .fk lah perasaan orang. .kalau xthu nak cakap ape cakap je amin . .dah orang tulis msj tu mendoakn untuk mendapatkan rezeki zuriat . .bkn nya orang x bersyukur dgn rezki yg ada . .semua orang thu lah bb hukum hakam ni. .ya allah terase sangat lau sentuh sal zuriat ni. .kadang2 kita tgk orang mengandung pun kita blh jatuh air mata dgr je orang terdkat bersalin kita tumpang gembira sampai mengalir air mata ckap dalam hati ya Allah semoga lepas ni giliran aku . .tp manusia ni xkan fham perasaan orang yg lambt dikurniakan zuriat. .????

31 Các câu trả lời

Hmm siannyer... Sy dlu bru kawen sebulan org dok sibuk tanya ade isi ke blm ade isi ke belum.. Ade tu ckap xde isi lagi ke mcm perli2.. Eee menyampah betul org2 mcm tu.. Org bru nk Happy2 bru lps kawen terus stress..

Biasa lah tu sis,klu da kawin org tnya bila pula nak dpt ank?bila da ada ank,kna tnya bila nak tambah lg adk2 nya,bila ank ramai org tnya,aik tak mkn perancang ke,brnk je mcm kilang..mnsia ni ssh

Sis, sabar ja... Mulut org kita tak boleh nak tutup... Mulut tempayan boleh ja tutup... Fikir positive dan yakin dengan rezeki Allah.. Sy TTC dah 6 tahun sis. InshaAllah ada rezeki tu

4y trước

Same sy pun dh 6 thun lebih . .semoga kita semua dipermudahkan mendpt zuriat Amin

Betul sis. I baru ja kena. Org yg komen xtau pun kisah hidup kita. Dia komen based on apa yg dia baca. Dan komen mcm dah hidup berpuluh tahun dengan kita. Allahu, pedih rasa.

Bersabar ye sis...sy pun 13thn menanti...mcm2 org ckp, sy senyum je laaa...alhamdulillah skrg baru rezeki. smg sis dipermudahkan dan dikurniakan zuriat...Aamiin

4y trước

Amin tq sis mendoakan sy semoga Allah membalas dengan kebaikan amin

Bnykkan brsabar. Bnyykan berdoa. Mcm mna pun kita merancang,ttp Allah juga perancang yg terbaik. Mulut org kita takleh tutup. Semoga permudahkan segalanya.

Sabar sis..sya fhm perasaan sis,sya pun lmbt d kurniakn zuriat sblum ni..insya allah lepas ni giliran sis,usaha dan tawakal jer

Sabar sis..jgn dgr kata2 org..diorg x tahu ape2..doa byk2..semoga sis dpt jgk zuriat..insyallh..amin

Sbr deae.. Allah bg rezeki kot lain.. InsyaAllah sabar byk2.. Tak lame lg tu ada la.. Sabar tau jgn stress2

Saya faham perasaan sis . Sabar ya . Mudah2n sis & suami diberikan zuriat secepatnya . aaminn yra 🤲🏻

4y trước

Amin tq sis mendoakan sy semoga Allah membalas dengan kebaikan amin2