35weeks 3day pregnancy

Makin dekat due makin tak boleh nak beza baby mengeras / false contraction 😂 jarak dengan anak pulak 4tahun . Lupa pulak 😆 dah la hospital jauh . Bila jadi keliru macam ni dalam antara nak pergi hospital atau tetap santai 🤣

2 Các câu trả lời

sy anak 3 ni pun kadang keliru juga mana 1 sakit bersalin atau braxton hicks. tp 1 yg sy yakin bila waktu tepat nak ke hosp ialah bila rasa sakit tu dari perut ke pinggang dan berulang-ulang sakitnya. lepas tu balik² rasa nak berak,ke tandas tp tak berak pun. biasanya bila sy ke hosp memang dah ada bukaan cm dan bersalin haritu juga walaupun bukaan baru 2cm dan tiada tanda darah atau air keluar. nanti dlm hosp baru pecah ketuban

baby mengeras = false contraction = braxton hicks sama kan?