Mengidam

Makanan yg diinginkan masa tgh pregnant bertukar2 dlm tempoh seminggu. Normal kah? Saja tanya teringin nk tau. First pengalaman ni. Mcm haritu sy teringin sgt nk mkn cekodok. Sanggup juga suruh suami bli pisang utk buat. Lps dpt semalam terliur nk me goreng pula lps tgok utube. Tp yg hairan nk tu je xnk bnda lain sampai xleh tido. Esok pg suami gi bli bahan yg diperlukan dan akhirnya dpt juga buat mee. Gembira bukan kepalang hehe

11 Các câu trả lời

Sy asyik duk ingt burger....smpai 4hari duk pikir..xbgthu suami pon sbb musim pkp mna ad org jual burger. 😂last2 bgthu jgak nk mkn burger..suami bli brg2 buat sdri kat umh..lps kene sebiji..xnk dh..lebihan tu buatkn utk suami je..dh xnk mkn dh..ckup sebiji tu je..😅🤣

Awal2 dlu ada la mengidam mcm2...tp da masok 11w da x mengidam ...more tu nak makan la...x dpt pn xpe...kalau ada makan...mcm tu je laa...skrg da 15w...xde teringin2 lg setakat ni

Normal. Saya pun macam tu jugak. Takda lah mengidam dengan sejenis makanan je. Macam-macam saya mengidam tengah pregnant.

Sy dah nak due slalu mengidam bila dga membe ckp. 😂 xboleh salah sebut nnt terus rasa nak makan.

Kadang normal, kadang terlalu mengada2, sbb terlalu layan perasaan tu,

Normal tu sis... Skrg saya pun alami juga... Hahhaha...

perkara biasa semua orang mengalaminya.

Normal sis...

Normal