Maggie? Boleh xmkn sbb mcm mgidam sgt. Give opinions pls

Saya dh week 24 tp teringin sgt nk mkn maggie. Suami xkasi mkn jdnya tgok youtube tgok mukbangers mkn maggie. Terliur sgt.... Ape pendapat klo mkn maggie juga?

21 Các câu trả lời

boleh sy masuk 20w baru rasa tringin nk mkn maggie tny husb dlu boleh tak nk mkn 🙊 sekali tu jalaa klu nk lagi bulan dpn rasanya 🤣 selalu bnda mcm kek/coklat/manis2 husb akn bagi mkn seminggu sekali ja

megi ni sebenarnya kita pregnent lah sibuk nak ngidam kan, kecur je air liur. huhu. cuba tak pregnent hm stok megi pun takde dkt rumah. saya pun klau nak mkn, mkn je. 😁tpi tak kerap.

4y trước

Betol sgt tu. Time gini kemaruk nk mkn. 😛

saya tiap minggu masa pregnant makan megi 🤣 paling legend, 2x spicy samyang mkan 3 bungkus sekali harung. padahal, masa xpregnnt, 2x spicy tu pedas uikk

4y trước

Luar biasa ni...

alhamdulillah, sy dri first smpai skrg ni second kdg2 klu nak mkn maggi main mkn je. tpi jgn kerap sngt. baby sy pon alhamdulillah semua ok normal.

4y trước

😁👌

saya makan maggi juga, kadang tu sampai terbau bau hahaha . tapi saya kurangkan perencah tu and mmg tambah sayur sayur banyak dalam maggi.

saya makan je sis .. dah masuk 10week ni asik terpikir nak makan maggie je .. cuma berpada2 laa .. jgn bantai hari2 makan maggie

Sy makan jer sis...sbb langsung xboleh makan nasi dgn roti.....hanya spesis mee jer yg boleh telan...tp bukan selalu

saya pun dulu ada teringin tp makan sesuap je bg lps teringin je.. lpstu bg husbnd je makan..sbb fkr kesian kt bby huhu

4y trước

This is a good trick🤣

Sy had kan makan megi sebulan sekali jer. Tp bukan yg pedas giler tu. Megi kari biasa je okay.

Boleh tpi jgn kerap, tkut darah tnggi sbb garam banyak dlm makanan segera ni.