Tambah susu ibu

Makanan apa yang boleh menambahkan susu ibu ye. Saya lepas bersalin ok je susu meriah. Bila masuk 2 bulan lebih susu makin sikit maybe sebab awal2 hari tu asik kurang menyusukan anak sebab first mom terasa penat sangat. Harap sesiapa dapat membantu makanan apa atau supplement apa yang bagus untuk menambahkan susu ibu, atau urutan ke. #breasfeeding #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing #pleasehelp

13 Các câu trả lời

Kerap susukan anak. Klo pam. Kene kerap pam. Minum air byk, makan lebihkan protein dan sayuran, sentiasa happy.. rangsangan dri baby lebih bagus.