Mod Penyusuan Anak: Direct-Breastfeed Atau Botol

Mak-mak yang dah ada anak tu anda team yang mana? Siapa yang menyusu badan angkat tangan sikit! 🙋🏻‍♀️ Jom kongsi dengan kami dan ibu-ibu lain!

Mod Penyusuan Anak: Direct-Breastfeed Atau Botol
39 Các câu trả lời

Siang direct, tgh mlm pump sbb dia minum sebelah je. Sebelah lg dh perit kembung. Susu tu simpan botol. Nnt siang bg je time dia kebulur tu.

sya klu anak gantok sgt dia tak mau susu badan kena bagi susu pam dkt botol. bru tdur kn ekk mcm tu?

dua2 jadi.. Siang pump mlm direct.. Even cuti pun sama supaya baby faham.. 😁

Susu badan hingga 2 tahun 2 bulan. Selepas itu, fully susu kambing 🫶🏼🤲🏻

8mo trước

Puan NUR Syafiqah, umur 2 tahun tak perlu botol lah... Bagi minum dlm cawan atau straw/ botol straw

Alhamdulillah dpt menyusu smpai 5 bln buat mse ni..hrp dpt nyusu smpai 2 tahun..aamiin

Keduanya…. Moga dpt fully Susu ummi nya sampai Umur 2 tahun ke atas…

EP Mom for 1 year. Semoga mampu bertahan setahun lagi 💪🏻

8mo trước

Mantap lah EP Mom. All the best

lebih susu badan. susu formula bg kalau emergency drop susu badan.

Susu badan terus sbb x keje lagi . Anak baru 4 bulan

susu bdn terus..kalau anak tido lm tgk dh leaking br pam