Anak Tantrum Apa Hari Ini...

Mak-mak, cuba sambung ayat dekat bawah ni....

Anak Tantrum Apa Hari Ini...
35 Các câu trả lời

sebab dia dah start rasa akan ditinggalkan. next month saya dan suami akan PJJ sorang di utara sorang lagi selatan. awalnya ambik keputusan untuk baby stay dengan suami. tapi sebab desakan kerja ubah keputusan untuk follow mommy ke selatan. lepas decide tu dia kerap tantrum. then harini seharian tanak berenggang dengan abahnya. menangis tidur nak berpeluk. padahal sebelum ni elok je masuk cot terus tidur.

Sbb ternampak ayah dia keluar rumah nk pegi work. Sblm ni ayah kena keluar senyap2. Tp harini dia terperasan pulak ayah keluar pintu. Tutup je pintu grill terus dia berguling depan pintu

sebab .ayah nye cuti keje hari ni.tu yg dari pagi mengarok je nak ayah dia layan dia.pulak lg berapa harini sy nak bersalin . lagi la tunjuk perangai sangat2 . nangis je . 🤣🤣🤣

😅🤣 Hari ni alhamdullilah aman. selalunya kalau tantrum dia muncul bila dia nak mandi pool ..mama dia tak kasi 😅🤣 yelah ...mana boleh hari² mandi pool manje oihh..🥴

Nak sesuatu. Jambu habis nak jambu lagi. Nak makan, tak siap masak lagi. Nak tidur sebab overtired masa kami solat maghrib (tak tidur siang). Tidur lebih awal hari ni.

nak air kotak mangga tapi taknak air tu, nak air rasa lain tapi kotak yg sama.. cemana umi nak masukkan air lain huhugugu

Banyak tanya banyak cakap...dan bnyk nak tau semua benda,, sllu dia akan ckp " mak apa yg ini ?? " comel jer dia tanya

Nak tengok tv, taknak pakai kasut, nak jalan2. Mommynya mengandung ni, tak larat betholl nak layan 🤣😭

sbb dia boring tak dpt g msjid nk2 dia skrng demam..bersedih je kjenya..kata xdpt jumpa kwn2 dkt msjid ..

xnak abiey dia yg dodoikan .. nak mummy jee , nangis macam kena dera kalau abiey yg dodoikan 🤣🤣