Pengesahan kehamilan dengan doktor

macamana ya korang buat pengesahan kehamilan dengan doktor? Saya dah nk masuk 10 weeks, pergi klinik tadi, KK, saya cakap "nak sahkan kehamilan". Sebab klinik desa suruh sahkan doktor dulu, baru leh buka buku merah. TERKEJUT saya sebab kena bayar 30.00?. Tak cukup duit tadi, terus tak jadi buat.

37 Các câu trả lời

Bt upt kt klinik kerajaan bru singgit...sy bt 9 bln lepas...klu swasta mmg mhl..

sy pegi klinik buat scan. hasil scan tu tunjuk masa nk buat buku pink.

5y trước

wc

Kad debit takde ke? Pergi klinik bawak berapa ringgit selalunya?

5y trước

Klinik dekat, bawak 2,3 ringgit saja. Tahun lepas pi kena 20.00. Tak sangka pulak tahun ni naik harga, jadi 30.00

sye g kk byr rm1 shje dh dpt kputsn bru g klnik desa bukk buku

5y trước

sye letk ic dekt kauntr lps dpt no gilirn g chek teknan drah dlo nnty dye tnye dtg untk ape sye ckp nk buat prency test,pstu dye sroh g makml dh dpt kputsn bwk kputsn tu g klnik desa..tu shje

Rasa tu mmg standard harga dia sis. Mne2 pun tu rate dia.

5y trước

Tq Sis, 😄 minggu depan pi lain.

sy buat pngesahan kehamilan kena bayar rm1 ja

5y trước

Mmg klau kk scan percuma jak..lpas buka buku pink kan kita kna scan so klau kt tmpat sy prcuma,tak thu la klo kk lain

P klinik kerajaan jk sis.. Byr Rm1 jk pun..

5y trước

Owh mahal nya.. Saya masa cek kehamilan pn byr Rm1 jk.. Tpi d sabah lha.. Huu.. Kt sna xtw lha plk.. Mybe mmng mcm tu drg cas