naikkan hb

Macamana nk naekkan hb..smakin bsar kndungan semakin trun hb sy..dri 12 skrg da 9..bebel misi..sy da mkn syuran hijau n ubat dye bgi tpi still msih same.mgkin sy kerap mkn bnde manis kot..bimbang psal kndungan nanti..

45 Các câu trả lời

Sy klu stkt ubat utk naikkn hb tu mmg ssh nak bkesan so mkn hr2 peria,br hb naik.. hati ayam/lembu/kerbau boleh juga bg naik sikit2.

Sy memula mgandung hb low 9 je mse 7 week skang 14 week da naik 11.3 try mkn jambu,mkn tembikai,minum ubat dgn limau kasturi/lipis

Sy makan vitamin nama sangobion. Makan kerang n hati. Arini 9.3 esok cek lg dah naik 11😊

Cuba makan ulam raja..ada nurse bg tips naikkan hb dengan makan ulam raja..

Same la sy ni haa..mgu ni sy mkn dgg je..nk tgok naik ke idok hb..naik bosan pon ade da..

Try minum jus kurma hidayah Plus serai Mas .. sy dari 5 naik 12+.. minum pagi n malam ...

4y trước

Jus kurma hidayah gold .. jenama serai Mas cari je dekat kedai jamu mesti ade

saya makan shaklee vita c plus dan vitalea alhamdullilah hb ok dari 9 naik 11

sy mkn iberet..hb ok..hb sy start drop klu x silap kandungan masuk 7 bulan..

sy smpai 9bulan xpnh ok hb...mantain 10 je....dh mkn mcm2...xjalan jgk...hihi

4y trước

Darah A

Sy minum OMB Nuffiya organic milk booster.. Tahap hb makin cantik...