HB LOW

This is my first pregg.. Sy rasa da consistent dgn ubat klinik, mkn hati tpi still turun.. Any tips??

1 Trả lời

Hb brp sis Saya pun low dalam 10 tp skrg da naik 11 Tips yg selalu saya buat seminggu sebelum nk check up tu Tiap hri mkn mknn yg naik kan hb Cth ahad - kerang Isnin - ikan bilis Selasa - hati ayam Rabu - kangkung Tiap hri tukar menu supaya tk jemu Boleh try mkn jamu batu , buah kurma Ubat klinik makan wktu pgi time perut kosong Dan jgn lps mkn ubt minum susu atau makanan yg tk serap zat besi Dan saya pantang cafein betul2 sebelum seminggu nkp check up tu Kadang2 ada la teringin coklat milo tu kan tp sabar je 😂