GDM mother's

Macamana ibu2 kawal pemakanan waktu malam sebelum puasa & keesokan paginya bila ambik darah jadi ok bacaannya..Saya pagi selalu problem?

1 Trả lời

sy klu esok nk bsp, hari ni sy mkn nasik skali,tgh hari saja dlm 1 senduk..pastu buah epal hijau potong2 letak dlm peti,time lapar mkn je la epal tu..pkul 7 mlm lapar sgt sy buat roti bakar skeping,mkn epal lg..mnum air kosong brbotol2...pastu puasa mkn je la mlm tu,air kosong tetap mnum. bsp esok pg ok...