pendapat

macamamana kita nak layan or hadap adik ipar yang xanggap kita ni kkk ipar dia . n anak kita bkn anak buah dia .

13 Các câu trả lời

tip nak hidup bahagia kite jadi diri kite je sis.dorg suke ke x suke ignore je.dorg nak ckp blkg ke dpn ke tepi ke kite buat x tau sudah.janji mil & fil baik dgn kite dah cukup.ipar² ni nanti bila dorg da kawen dorg akan lalui apa yg dorg buat dekat kite nanti. Allah tu maha adil.cpt & lmbt je balasan ye.yg penting diri kite ni kene positive insyaallah kite akan tenang 😊

Lantak dia lah.. layan suami n ank2 lg bgus.. as long mil n fil ok ngn kita dah ckup, tp alhamdulillah my adk ipar satu kpala, klau jmpe blek kmpg smpai ke subuh bebual.. 😂😂 alhamdulillah syukur rezeki kan.. ☺️💖

Jgn bebankn fikiran dgn masalah org xsuka kita dik. Fikir positif ye dan apa yg berlaku pasti ad hikmahnya. Buat xthu je ye. Doa lah smoga hti adk ipr awk lembut. Insyaallah dgn izinNYA..

Kalau layan kang mcm ckp ngn dinding😤.buat xtahu je lah dear.sabor je lah slagi boleh sabor..jage suami ank sudah.😁 bahagia kn diri lagi bagus..#donebebel hahahahaha

Wat pe kite ade mslh dgn suami Sbbkn hal ipar duai yg tak suke kite Trpulang pd mereka nak suke ke tknk suke ke Yg penting suami syg isteri&ank²❤

Xyah layan..kalo layan buat sakit hati je...layan mak and pak mertua..husband dan ank2

Buat mcm diorg x wujud je kt dpn kite.. Hihi

Wat donno jer..nnti dy pun akn dpt kakk ipr yg mcm tu jgk..

Xpyh layan. Cukup layan suami dan anak sahaja.

Betul, biarkn je dia, buat hal masing2