Punca ipar, rumahtangga bercerai

Saya cuma nak tanya. Ada ke orang bercerai sebab mulut adik beradik ipar? Setakat ada isu ngan adik ipar takpe. Tp ni nanti mak mertua dok masuk campur sound2 kita. Dok buat masam muka. Setakat ni saya cuba bersabar sbb saya syg family saya. Tp saya takut satu hari nnt, isu ni buatkan saya angkat kaki. Saya mintak pendapat, mcm mana saya nak hadap orang2 mcm ni. Isunya sbb. Saya ni tak boleh lebih sikit dari kluarga mertua. Padahal sy beli semua guna duit saya.

2 Các câu trả lời

Sabar banyak... Sembg dgn suami dgn lembut tanpa burukan keluarga... Hanya cerita perkara yg betul.

betul sis.. sye nie selalu gaduh je dgn suami sye pasal mak mertua sye tu..