Bayi 1 tahun susah makn

Macam mna ya nak buat kalau baby susah makan sya pulak yang risau dah brpa hari ni baby sya susah betul makn#firstmom #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

Sebelum ni baby makan okay? Anak sihat tak? Ada nak tumbuh gigi ke? Tak selesa perut? Atau dah boring dengan menu harian. Cuba Puan kenal pasti dulu punca. Senang untuk kita cari solution nanti.

2y trước

I see.. Kemungkinan besar sebab tu anak kurang makan. Apa yang Puan boleh buat kerap offer anak makan. Tak perlu dalam portion yang banyak. Portion yang sikit tapi bagi dengan kerap.