tambhkan berat badan bayi dlm pantang.

Macam mn erk , tgk anak org lain cpt je naik. Ketul2 je isi betis tgnnye .

2 Các câu trả lời

Ank Saya minum susu ecfalac A.R(anti reflux)..kalau akk tgk google Ada gmbr susu tu..susu tu bgus..cuma mahal tpi utk kebaikan ank...alhamdullilah ank Saya minum dri umur 2 bulan smpi 5 berisi doc pun suka tgk Bert dia Makin naik....bmi dia pun puas Hati...cubala akk..Mana tahu susu tu bolh buat ank akk lebih semgat bdan..😉

Anak dh berapa bulan? Xpe mummy, relax2 je. Yg pnting anak membesar dgn normal. Tak semstinya berketul2 itu yg terbaik. Yg terbaiknya bila anak kita sihat dan tahu kte cukup berikan dia susu badan.