Berat badan

Buka buku pink berat 81kg Scan baby 30minggu 84kg Berat baby dlm kandungan 30minggu 1.5kg Xpe ke erk berat xnaik bnyk 😅 #SeriusTanya

4 Các câu trả lời

sama mcm sya..kali ni berat xnk naik plak..ank no 1&2 ok beratnya..berat booking 67.5kg skrg 71kg dh 30 weeks..setiap check up nurse dn doc tnya ada mabuk lg ke apa smua..pdahal xde dh tu cuma bila mkn sya buang air besar..ada gdm sbb tu nurse tnya😊😊tpi as long baby ok sya ok je

Bmi > 25 memang takleh naik banyak. Tapi mcm saya pun berat tak naik banyak. Berat buka buku pink 50kg, skrg 31w baru 55kg. Lebih baik kawal makan waktu pregnant ni. Lepas pantang lagi susah turun

selagi doc x ckp ap2 or misi x ckp ap2 ok latu..mcm sy awl2 x cukup berat 41kg lpstu fasa tgh2 baru start naik skrg 50kg terlebih plk naik tiap 2 minggu 😅

tgk balik indeks kenaikan yg boleh naik stiap mggu tu. kalau dh asal 81 rasanya mmg xleh naik berat byk dh. kan ad estimet stiap mggu leh naik berapa ja tu