Badan Makin Kurus

Macam mana ya nak tambah berat badan. saya takut la tengok badan dekat cermin. badan saya bahagian atas dah cengkung sangat. yang besar perut dan punggung ja. saya dah 3rd trimester. tetiba alahan macam datang balik. tadi awal pagi pun lepas makan muntah. saya jadi tak lalu makan balik. badan dah sakit merata and urat dah mula timbul merata. ada mommy2 yang tgh alami macam saya?

1 Trả lời

Masa mengandung anak pertama saya pun mcm tu jg. Takut tengok urat timbul terutama kat dada. Lps bersalin da ok blk