Bagaimana cara merawat ?

Macam mana ya nak hilangkan keputihan and kencing tak lawas masa hamil ?

2 Các câu trả lời

jumpa doctor pergi klinik .. tkut infection . if smpai kncing kotor doctor bgi antibiotik sllunya akan lawas balik kencing .dah smbuh bnykkan mnum air jgn biar kmaluan lembap . klu basah seluar dalam baik tukar trus .. kputihan msa mngndung normal just kena pantau samada 1.brbau 2.bertukar warna 3.terlalu bnyak kluar kputihan atau menyebabkan 4.kegatalan .. klu rsau nti pergi kk request chek kputihan ckp tkut gbs .

cik boleh buat senaman kegel dan minum banyk air. selain tu cik boleh cuba cara ini siram kemaluan guna air suam.