muntah2

macam Mana nk hilangkn slalu muntah2..boleh ke slalu mkn asam spt asam jawa n jeruk2 buah?

2 Các câu trả lời

Jgn mkn asam sis, sbb asam tu dic ckp sdp kt mulut tp masuk perot nt bergas jadiyaaa itulaa yg buat nk muntah2 je lg.. Sy aritu muntah mkn asam, ptu sy g klinik swasta doc bg obt angin,tenaga,tahan muntah. .Serasi dgn sy Obt tu..

jgn kerap sgt mkan masam .. kalau cara sya hilangkan muntah2 tu , sya letak minyak vick dkt hidung .. hari2 sya buat mcmtu .. lama2 ada hilang rsa2 nak muntah tu .. mkin besar perut nanti ok laa tu😀