Mabok N Mual Yg Terok

Macam Mana Nk Hilangkan Mual. Pedih Ulu Hati. Sangat Xselesa.. Kandungan Baru 9weeks Tp Mual Terokkk.. Mabok.. Kadang Sampai Stress.. Sakit Kepala Mcm Nk Pitam..

2 Các câu trả lời

sama mcm sy skrg ni..sy dah 10w..semua rasa skt..sy punya alahan siang mlm,sampaikn tgh tidur pun blh nak muntah..mmg stress sbb x cukup tidur n stress dgn rasa skt tu..sampai ngs2 d buatny..

5y trước

Sama.. Smpi xtahan da. Ngisss je.. Xde ubat yg boleh kurangkan