ULU HATI saya sakit ulu hati dan mual teruk. Normal ke? Saya hampir nak pitam. Tak larat sangat.

#firstmom saya sakit ulu hati dan mual teruk. Normal ke? Saya hampir nak pitam. Tak larat sangat.

2 Các câu trả lời

Sakit ulu hati dan mual tu simptom biasa kehamilan bagi sesetengah ibu. Jika TERUK dan SANGAT tu, baik buat pemeriksaan dgn doktor. Kot risiko dehidrasi ke, tekanan darah rendah dan lain2, semua tu beri kesan pada ibu dan kandungan.

normal, dulu sya pun bgni... kena makan sikit2 dan kerap.. minum air utk elak dehidrasi