Dah masuk setahun .sampai sekrang tk nk hisap susu dekat botol.Makan nasi pun kurang asyik nk minum susu je.

Macam mana nk bagi die suka makan ya?

2 Các câu trả lời

Mommy kne kretip n rjin plbgaikn menu bby.. Ade bby dye ske mkn jnis krepek2.. Rangup2...cm ank sy... Dye ske mkn krepek bwg... So bg j dlu as ransangn tok dye trima mknn luo.. Nt lme2 try bg biskut bby plk... Or buah2 & mknn mnis yg lain

Smbil bg dye mkn tu.. Smbil2 la main2 ng dye (wt tpuk amai2 ke) tok bg dye leka yg kte ngh bg dye mkn... 😂