tegur orang tua

macam mana nak tegur in law , bila anak kite tgh tidur. then ayah mertua tegur baby tu (ohh da tidur) dah laa dekat dgn telinga baby pulak tu. mmg terjaga balik la baby tu, pastu bila terjaga , dia ckp (aikk tu ta tidur tu, bangun dah) haihh geram pulak.

2 Các câu trả lời

Huhu kadang geram juga yg mcm tu mcm faham buat xfaham, tpi kita husnuzon je la org tua mugkin😔..xpun tido kn kt bilik la sis tpi tu la kene jaga jaga kalau baby tido sorang kene pantau selalu..

kalau saya, mnta tlg suami yg tgr parents dia 🤣 tp skg pandai dah tegur direct. tone mcm gurau2 la. tp sbnrnya kita tegur dia.

2y trước

bawa je la baby jauh dr atoknya kalau tido. kalau xmenjadi juga, terpaksa la juga kita cakap dengan serius. Biar faham