Hi ibu ibu

Macam mana nak tahu baby ok je dlm perut, selain scan. Kandungan 14 minggu. Kn belum boleh rasa kick baby, so kiranya mcm mna nak tau baby ok je perkembangan nya. Kalau dah rasa kick tu takpela at least dah tau oh baby ok, dia gerak. Tapi ni yg belum rasa apa². Ibu kongsi la. Tq

3 Các câu trả lời

saya beli doppler, utk scan degup jantung janin.. 14w dah boleh guna.. sis boleh beli di shopee, dlm rm50 mcm tu kalau x silap saya.. saya akan scan bila saya rasa xsedap hati, so lepas scan tu, rasa lega lepas dengar degup jantung baby okay..

sy jenis insecure lps first gugur. jd 11w 13w dan bru ni 15w scan. yela mmg Kita xde rasa apa³ lg.. fhm tuu

Boleh pergi klinik swasta utk scan