Kick baby 17 week

Salam..hi mommy sume.nak tnya..kalau baby kick tu dia rasa mcm angin ke..first baby..nak tahu jgk apa yg saya rasa ni angin ke atau baby kick..dia kdg2 je..

11 Các câu trả lời

Haah sis, saya waktu 16 weeks tu dia kick rasa mcm bubble2 dalam perut. Skrg dah 20 weeks lagi kuat kick dia heheh suka tgok dia gerak😇

3y trước

hehe..thanks sis🤭🥰

sya hari tu ada rasa macam dup2,pastu hilang..mungkin angin kot..keliru sya..masa kandungan 17 week ke atas.

3y trước

itu kick baby ..kdg rasa kdg tak.hehe🥰

sya jdi mcm tuhh jgkk..bila bca surah alquran ...x rsa dh angin tuh 😆 ingt kn silap mkn..

3y trước

tuh larhh..

Aah mula2 rasa mcm angin je..nanti kaki tgn baby dah kuat mula lah jadi pesta pukul 3pagi

3y trước

x sabar rasa baby nk kick,bergerak..

Rsa mcm bubble dlm perut. Slalunya boleh rasa mse kandungan 4bln ke atas

3y trước

kdg terkejut rasa bila buble tu kuat sgt🤭

xsbar nya nk rase bby gerak.rindu nk rase bby gerak2.skrg tggu anak no 2

3y trước

bestnya pena rasa

ye mcm angin .. kalau perut rasa berombak tu bby gerak la tu

3y trước

ohh..thanks😊

cm berombak2 sis . ada rama2 berterbgn d dlm 😂

3y trước

haah betul..hehe..kdg terkejut bila kuat sgt😂

mcm berombak je perut

Ya. mcm angin.

3y trước

ohh ok😊