Ruam susu

Macam mana nak rawat ruam susu ye? Boleh recommend losyen atau Krim ape yg berkesan? #SeriusTanya #bantusharing

2 Các câu trả lời

My paed advice was always lap muka, leher after every feeding. Lap dengan wet towel. Bukan wet wipes. If flare anak nampak merah, teruk, bersisik, anak tak selesa, need to refer paediatrician or dermatologist. Saya tak advice awak pergi KK sebab tak membantu. Suggested pergi klinik pakar kanak-kanak or pakar kulit. Sorry tak berani nak suggest cream untuk anak awak. Semoga baby cepat sembuh 🌹