Kuning baby

Macam mana nak kurangkan kuning baby dah seminggu naik turun je .😭😭 sedih tgk kene amek darah ke

2 Các câu trả lời

Kalau sis search dekat apps ni memang banyak petua nak kurangkan cuma nasihat saya elakkan beri benda asing yg direct bagi baby. Mcm mknn/minuman selain susu. Kalau nak mandikan guna daun ke atau teh cina boleh tapi kalau penggunaan sekali nmpk kulit baby dh bagi reaksi tolong hentikan ya takut melarat. Tak salah nak ikhtiar benda lain selain beri susu dgn kerap, kurangkan baby pakai baju & jgn pakai lampu kuning. Okay puan.

4y trước

tq sis .. sye try iktiar