cyst

Macam mana nak kecutkan cyst ya ? Makanan apa yang perlu makan dan amalkan ? Cyst dah 4cm ?Tq membantu?

1 Trả lời

cyst kurang 5cm tak bahaya. Sis dah week ke berapa? Sy masa 10 week scan ada cyst 3cm. Then rescan masa 14 week, cyst tu dah hilang. Dia akan kecut sendiri sbb hormon pregnant. Sy cuma elakkan amik makanan berasaskan soya. Yg lain, google search je makan yg bantu kecutkan cyst

5y trước

Saya tak pregnant pon . Tapi bulan2 mmg senggugut rasa macm nak putus nyawa😅