Sakit urat selepas makan zincofer

Macam mana nak hilangkan rasa sakit urat lepas makan zincofer ya? Baru first time makan then effect dia sampai rasa kebas tangan yang sakit urat tu..macam mana ya?

1 Trả lời

tukar ubat kalau tak sesuai. tanya nurse,request ubat lain. dulu anak pertama sy makan pil hematinik,tp hb drop. doc tukar new obimin. anak kedua susah nak telan pil hematinik,doc tukar zincofer. tambah mual sy sbb ubat tu dahlah panjang,merah menyala tu buat sy tak boleh hadam. last tukar balik hematinik. anak je 3 dr awal buka buku pink sampai bersalin makan pil hematinik

1y trước

Owhh yeker, terima kasih..nanti saya request untuk tukar ubat😊