kulit gatal & merah

Mommy2 diluar Sana sapa taw lepas bersalin kulit jd gatal2 Dan nek merah2 kt peha smpai ujung kaki knpa ye?

2 Các câu trả lời

Sama la.. sy hari ke-15 bersalin, strt naik gatal2 dr peha smpi hujung kaki.. Merah2, gatal & merenyam.. Nak kata alergik, sy xde pape alahan sblm ni.. xtau nk buat mcm mana.. buat masa ni just rendam air panas je utk hilanh gatal tu.. Sape tau mcm mana nk cure/ solve masalah ni

sy waktu pregnnt . bersalin dulu okey . tp mungkin sbb hormon mendadak bertukar tu yg jd mcm tu