Petua hilangkan batuk baby

Macam mana nak hilangkan batuk baby 2bulan?kesian dia dah 5hari batuk. Nasib baik takde kahak dan selsema. Saya dah cuba sapu balm dekat dada dan belakang dia. Still sama jugak. Saya rasa nak nangis setiap kali dia batuk 😢Dan nasib baik jugak malam2 dia xmeragam. Tidur lena macam biasa #bantusharing #firstmom #firstbaby

6 Các câu trả lời

hmmm kalau saya sis ..saya tampal cool fever baby kat blakang baby....ade juga mommy² disini yg sapu balm baby...

sapu minyak bawang putih

5256429