Stress minggu 35

Macam mana nak handle stress ya? Dari mula2 pregnant dulu, ada je benda tak kena. Mula2 hb rendah, dah kena telan ubat macam2. Pastu berat naik terlebih pulak, kena monitor bp setiap 2 hari. Pastu sangkut gdm pulak, kena buat bsp setiap 2 minggu. Sekarang ni tiba2 demam, gi klinik doktor kata ada kuman dlm darah dan kencing kotor, kena makan antibiotik. Saya stress laa, ada je benda tak kena. Kalau mengidam apa2 pun sedih je rasa sbb takut nak makan takut jadi apa2 pulak. Baru masuk 35w ni. Takut laa jadi benda lain pulak.

14 Các câu trả lời

Lain org lain dugaan. Syukurlah boleh dapat anak. Karang x mengandung org kata mandul pulak. Belajar syukur, reda dan sabar. Allah bagi ujian masa mengandung tp pasti Allah akan bg mudah utk benda lain. Mungkin sis akan mudah bersalin. Mudah pntang. Mudah sihat lepas bersalin. Sabar la