HB low ?

Ingat harini gi check up hb semua okay laa. Rupa2nya turun dari 12.3 ke 10.7, pulak dah kena datang kk lagi 2 minggu ? gara2 tak makan ubat sebab ubat dah habis last week. Pastu tak reti2 nak gi amik dkt kk sbb ingat takde ape kalau tak makan ubat. Nasib tak kena bebel. Nasib lerrr ?

7 Các câu trả lời

Sye skip ubat. Rse nk mkn, mkn. Kdg selang 2/3 hri bru mkn blik. Mulanya hb 12.gi kk slase lpas trun 11.5..padah xmkn ubt. 😅 wlaupun still ok tpi dy da bg hint nk trun. Kne mkn ubt ikut jadual la lpas ni

5y trước

Wahh selang sehari eh ? Memang cepat lupa 😅 sy pulak kuat makan, pastu nak makan ubat dah kena jarak 2 jam, jenuh2 😂

Saya tk tahu la hb saya ok ke tak... Sakit2 kepala... Takut darah tinggi je... Family memg ada sakit kencing manis dan darah tinggi... Da makan iberet still sakit kepala.. Memg tk boleh bawa bincang.

5y trước

Sama2 😊

Awk dh pregnant berapa minggu? Sy dari 8w dlu makan ubat tp hb x naik2 😅 yg terbaru tukar iberet harap2 next 2 weeks check up naik la hb.

5y trước

Semoga laa kan 😊

Sy selalu jugak skip makan zinco. Kdg 2/3 hari skali. Alhamdulillah hb maintain 12. Nak kata makan sayur tak jugak

5y trước

Sy makan yg 4 pil tuu. Tak tahu laa mcm mana boleh turun. Terkejut 😅

Sy jarang mkn or selalu skip ubt vitamin tu...hb ok je...ank ketiga skrg nie...

5y trước

Ada yg hb memang jenis okay kot. Tu la sy tak pernah hb low even tak pregnant pun. Pelik2 😅

Masa ngadung ank sulung. Ubat kk xpernah tgl.. Tapi hb low jgk..

5y trước

Ye... Jnji ibu mkn jelah smua mknn yg ada zat.. Nk bg baby sehat..

Samala.. Egtkan mkin bertmbh, rupanya mkin kurang.. Alahai

5y trước

Badan dah kongsi berdua 😂