Mintapendapat

Macam mana nak bagitahu nurse kalau kita betul² tak nak ambil perancang. Setiap kali check kuning baby nurse tu akan cakap benda yg sama "lepasni kena ambil perancang" ..tadi last check kuning baby,nurse tu siap bagi tarikh untuk ambil perancang. Saya rasa macam kena paksa,siap kena perli lagi. Saya tahu anak saya jarak dekat,saya tahu apa risiko tapi saya nak tegaskan saya tak nak ambil perancang.

4 Các câu trả lời

Sis ckp je sis dan suami sepakat guna kond**. Sejenis perancang gak tu.