hai tumpang tanya

Macam mana Naikkan berat badan Baby iya... ibu"... risau tiap temu janji klinik Berat tak lari dari 4_5 sekrang berat dia 5.1 Umur 6bulan..26hari #pleasehelp #ingintahu

7 Các câu trả lời

sis jangan stress, baby sy pun begitu juga masa timbang 8 bulan baru 6.8kg..esok mahu timbang lagi 9 bulan sy rasa berat mungkin baru 7kg..mungkin faktor genetik jadi sekarang ne sy cuma berserah saja yg penting baby aktif Dan sihat.

Kerapkan bg mkn bubur campur protin ayam dan lain2 susupun offer kerap dan naikkn dlm 0.5 oz dlu ke. Bubur nk cpt naik berat baby guna beras sumo tgi kanji. Boleh search resepi utk naikkn berat baby y

nurse bising ke? bmi baby okay x? baby minum susu apa? menyusu setiap berapa jam sekali? malam baby menyusu tak?

dah 6 bulan start bg makan yg berlemak.. setiap kali bg mkn ada letak setitik minyak? try bg avocado..

1) berapa berat bby wktu lahir? 2) mnum susu bpe oz? 3) gap mnyusu bpe jam?

minum susu apa?

minum susu ape?