hspital Goverment

Macam mana kalau kita nk apply 1st class ward ye dlm hospital goverment ni ? Terutama HKL .. Sy lg 7 minggu je nk bersalin ni ?

1 Trả lời

Ikut kkosongan n keadaan sis lepas bersalin. Sbb ward first class ikut availability, bila dah slmt bersalin, and puan stable(bp ok, tak turun darah byk), ckp nk request first class ward. So dorg akn urus dan tgk kekosongan

5y trước

Ouhh betul jugak kan . Baiklah terima kasih utk suggestion n info . Sbb ni baby first kan so sy kurang ilmu sikit 🤭