BERSALIN FIRST CLASS ATAU SEBAGAINYA UNDER GOVERMENT

Hai mommy sape pernah bersalin di hospital goverment.. Untuk dapat wad first class second class semua tu kene daftar awal ke macam mana ye prosesnya#pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

Untuk dpt ward 1st class or 2nd class x perlu book apa2... Nnt masa u nk bersalin tu dorg akan check u berisiko atau x. Dan juga tgk availability bilik masa tu. Kalau u mmg berisiko lpas pregnancy, dorg akan tolak u ward 3, open ward dan berhampiran dgn kaunter nurse. Melainkan u ambik FPP hospital tu mmg confirm boleh dpt 1st class.

1y trước

Fpp tu apa?

Depends pada availability hospital tu sis. Staff government yg ada GL utk 1st class ward pun susah dpt skrg especially HSA HSI, JB. Doa yg baik2 ya

1y trước

ouhhh macam tu, terima kasih ye