Pilihan hospital untuk bersalin

Hi mommies semua.. nak tanya pendapat hospital mana korang bersalin dan the experience and process macam mana? sebab sy masih buat pertimbangan swasta atau goverment, janji suami dpt temankan sy bermalam di hospital.. So far dalam kepala ni macam teringin Andorra Hospital..

2 Các câu trả lời

Hosp kerajaan husband x dpt teman sentiasa yerk.. Kalau nak hubby teman g jeklah swasta

5y trước

sebab xtaulah sy bertanya..

klu hspitl krajan tdk d bnar kn suami ikt msa kta brslin

5y trước

then maybe better swasta.. swasta ada cadangan mana berpatutan dan servus ok?