Pujuk Pasangan

Macam mana cara pujuk pasangan yang sedang bengang dengan anda?

Pujuk Pasangan
41 Các câu trả lời

Kami dua2 diam sebab Malas nak besarkan masalah.lepas tu tidur Dan bangun pagi esok tu baru bincang elok Dan diakhiri dgn perkataan maaf.

Sama² merajuk 😂 bila sorang da mengalah sorang ego.. Bila yang ego mengalah pasangan pulak merajuk 😂

Cara saya, minta maaf. Jelaskan kenapa bersikap macam tu. Kalau dia masih bengang, bagi dia tenang sekejap.

Klu sy biaq dy kluaq.. Nt dy blik sjuk pstu mula la rindu... So sweet time tuu.. Mcm drma hindi dh... 😊

Wt dek je.. hahaha 😆😆 nnti lama2 ok sndri.. sbb dia pun wt kita cmtuh.. 🙄🙄

pergi peluk & say sorry. Kalau dia buat x layan or dia tepis, peluk lagi. Hahah.

Diam jak smpai dya sejuk.. makin org bckap, makin panas dya😐

Kalau saya peluk2 suami. Hihi. Sebab selalunya saya yang cari pasal 😂

biasanya suami tak kan pujuk sy..klu die marah nak peluk pun die tk bg

Kalau dia merajuk.. Aku lagi merajuk 😂😂😂 x kuasa nak pujuk