HB LOW

Macam mana cara nak naikkan HB yer...sy skrg makan zinkofer 2x sehari... check up gn doktor 2 mgu sekali tapi hari ni HB makin drop ke 9.1...doktor cakap teruskan mkn zinkofer tu dulu sekarang sy 18 mgu..tolong ye mommies2 kalau ada cadangan untuk sy

19 Các câu trả lời

sy pun hb low. smpai jmpa Dr. pemakanan. kena mkn ubat 2 jam sebelum or selepas mkn.. dan mkn mknan yg tinggi folid acid.. Dr tu ckap, terlalu penat pun buat hb low, kurang tidur dll..