..

Macam kita ambik anak angkat , andai kata kita nak susuan kita bole ke ...

6 Các câu trả lời

Sis blh g klnik pakar wanita n consult dgn doc d sana..nti dia akn bg sis ubt .. 😉✌

Lebih baik jd kan ank susuan..utk btasan aurat antara suami dan ank2 lain apa smua..

4y trước

Ada few option..induced lactation, pil hormon or ubat..tapi better ke klinik utk check mna yg ssuai..

Bole je sis..kt farmasi ada jual ubat untk kluar kn susu.. Cube laa..

4y trước

Sis kne rajin pump.. Kne rajin bg bby isap supaya ada laluan untk susu..

Bole..amik injection utk jd ank susuan

4y trước

Rasanye swasta ada...pill @ injection...

Boleh jer..

Boleh