Kenapa baby berdegup

Macam degupan jantung atau dia dah sedu dalam perut..😆 tkjut juga dup2 mcm kita dengar jantung org..

1 Trả lời

tu maksudnya baby sedu, puan. normal kalau dah masuk 3rd trimester. mula-mula saya rasa pun saya & husband ingatkan jantung baby tapi macam tak logik pulak sebab jantung baby jauh kedalam 😆 bila saya banyak baca article kat google, ramai kata normal sebab tu tanda baby tengah membesar 😊

3y trước

oo haha mula ckp kat husband dia sedu paa dngb gelak2 ckp sbb x terfikir sedu betul..rupanya baca dalam ni balik btul..