Degupan jantung bayi

Hai semua .. normal ke kalau kita 6w 4day tak dengar degupan jantung bayi lagi? Ada tak yang berpengalaman macam saya ? baby first #ttc8tahun

3 Các câu trả lời

normal dear.. dont worry.. fikir yang positive je taw😊.. ada yang 8w bru dgr heartbeat.. ada yg 12w bru dgr🥰.. just take a good care of yourself taw🥰.. in shaa Allah baik2 je semuanya.. moga sis &kandungan baik2 saja.. semoga kandungan sis membesar dgn baik&sihat 🤲🏻

7mo trước

sama2 kasih dear💕.. in shaa Allah baik2 je utk awk&kandungan.. elakkan semua benda yg bole buat awk stress taw.. awk kne positive je taw.. saya doakan semoga next scan awk da bole dgr heartbeat baby awk🥰

kalau scan mesti nampak jantung baby kelip2 macam bintang.. sebab organ pertama yg terbentuk adalah jantung..

ada janin x?

7mo trước

Janin ada ..