Bedong bayi

Maaf bun mau tanya, apakah bayi 4 bulan masih dibedong? Soalnya banyak tetangga saya yg bilang, harus tetep dibedong. #seriusnanya

56 Các câu trả lời

bedong buat apa? bedong fungsinya cm buat ngangetin, bukan buat ngelurusin kaki. kesian lg aktif2nya tp dibedong. biar tangan sm kakinya bljr gerak. anak saya dr lahir ngga prnh dibedong

3y trước

iyaa bun.. smpe sbulan aja anakku dibedong itu aja jarang2 dan gamau..hehe tp tetangga aja yg gtu..